Khas Untuk FB Marketer Yang Nak Tambah Liker Page Dengan Mudah…

Kini Anda Boleh Tambah 500 Liker Fanpage Yang Targeted Setiap Hari Dengan Cara Invite Semua Orang Yang Pernah Like Post Anda Dengan 1 Klik.

 

Bersedia untuk lihat liker fanpage anda bertambah dengan pesat tanpa FB ADS Tarik Like

IFFAT SALLEH

Founder jenama CikguPemasaran dan berpengalaman dalam pemasaran. Giat menghasilkan tools & software sejak 2015

Hai, saya Iffat Salleh

Saya tunjukkan satu software SPECIAL untuk tambah liker fanpage tanpa perlu keluarkan sebarang kos Fb Ads Tarik Like.

Sebenarnya ramai orang (mungkin termasuk anda) dah buat perkara yang ‘kurang tepat’ untuk dapatkan targeted audience di fanpage.

Berikan masa 3 minit, anda baca sehingga habis dan lihat bagaimana software ini boleh bantu anda.

(Di Bawah ni hadiah awal untuk anda, FREE je~)

FREE! FACEBOOK MARKETING MADE EASY 3.0
Belajar Pemasaran Facebook Yang Efektif Dengan Video Training Step By STep ni

Bina Fanpage, Dapatkan Leads, Gandakan Untung

Matlamat utama untuk miliki lebih ramai liker (fans) di fanpage ialah untuk tujuan brand awareness.  Secara logik, jika mereka like fanpage anda, itu bermaksud mereka sudah mula kenal & sukakan brand anda.

Tambahan pula, sales lebih mudah berlaku jika iklan ditayangkan kepada liker fanpage berbanding bukan liker.

Ini dipanggil sebagai TARGETED AUDIENCE!

INVITE

Tukar Liker post menjadi liker fanpage anda dengan apps ni

ENGAGE

Facebook akan tunjukkan lebih banyak post kepada liker fanpage secara automatik

CONVERT

Jana lebih banyak sales dengan targeted liker

Bagaimana cara yang betul untuk dapatkan TARGETED AUDIENCE tanpa perlu keluarkan kos buat FB Ads Tarik Like?

Anda perlukan liker fanpage yang sudah tahu & kenal brand anda.

Anda pasti setuju jika saya katakan begini

 

” Jika ada orang like post, mereka sudah kenal brand dan lebih mudah untuk like fanpage berbanding orang lain yang belum pernah ada engagement dengan fanpage anda”

Jadi ini ialah step mudah untuk anda dapatkan TARGETED AUDIENCE di fanpage anda.

1. Buat Post

Buat satu post khas untuk minta orang like & komen di post tersebut

2. INVITE LIKER POST

Invite semua liker post supaya like page anda.

3. JANA INCOME

Selepas mereka like fanpage anda, mereka adalah audiens yang sangat targeted

Jadi, kena invite semua Post Liker tu secara manual?

Jangan risau, kami dah sediakan software khas untuk anda invite semua liker post dengan hanya klik 1 butang sahaja.

MEMPERKENALKAN

UNLIMITED INVITE

Boleh invite sebanyak mana liker post yang anda nak, tanpa limit (kecuali limit harian oleh FB iaiatu 500 sehari)

UNLIMITED FANPAGE

Boleh guna untuk semua fanpage anda tanpa had.

LIFETIME ACCESS

Tanpa bayaran bulanan, dengan 1 bayaran anda boleh gunakan software ini tanpa had.

AUTOMATION

Anda biarkan software bekerja secara automatik tanpa perlu pemantauan.

1 KLIK SAHAJA

Anda hanya perlu klik button on, kemudian software akan uruskan semuanya sendiri

IKUT POLISI FB

Software ini dibuat mengikut Terma Servis dan Policy yang ditetapkan oleh Facebook.

Lihat Betapa Mudahnya Kerja Invite Liker Guna Apps ni

Apa kata pengguna awal Liker Converter ni?

Mereka berpuas hati dengan cara software ni memudahkan kerja mereka.

” Kalau kita nak check satu per satu suruh like jenuh gak. Ada tools camni senang”

– Azril

 

” Thank you developer sofwtare ni, memang power :)”

– Syafiq Fadlin

 

” Semalam First time jalan dapat 2++ lebih. Liker pun dah bertambah 60 lebih.

– Riduan Ahmad

 

” 1037 arini” (jumlah invitation)

– Mohd Faizal

 

Alhamdulillah.. akhirnya Tools ini bantu saya tangkap prospek berkualiti untuk terus menerima Update semasa saya di Page apabila LIKE Page saya.Terima kasih atas Software yang hebat ini.

– Rahimah Ngah

 

” Hari ni je dah invite 490 orang. Sambung esok plak”

– Nizam

 

Saya Berminat Nak Dapatkan Akses Post Liker Converter ni

Kami buka akses lifetime dengan harga yang sangat rendah, dapatkan sekarang sebelum kami tukarkannya menjadi akses tahunan & bulanan.

Dapatkan akses anda dengan hanya RM250

Harga ini akan dinaikkan setiap hari sehingga menjadi RM250. Jika anda lihat harganya masih dibawah RM250, lebih baik anda grab sekarang.

 

Adakah limit diberikan oleh facebook untuk Liker Converter?

Facebook meletakkan limit 500 invitation sehari dan tidak boleh digunakan untuk page yang dah lebih 100k like.

Adakah saya perlu download & install dalam komputer?
Tidak. Ini ialah chrome extension. Anda hanya perlu install extension ini terus dari webstore.
Berapa fanpage boleh saya gunakan?
Unlimited. Anda boleh gunakan untuk seberapa banyak fanpage yang anda ada.
Adakah disediakan money back guarantee?

Ya. Kami sediakan 30 hari money back guarantee jika software ini tidak berfungsi dengan baik di fanpage anda.

Adakah tiada masalah dengan TOS Facebook?

Kami menghasilkan extension ini mengikut TOS yang diberikan oleh pihak FB. Maka tiada masalah dengan terma servis FB.

Adakah Liker Converter ni senang digunakan?

Ya. Sangat mudah digunakan dengan hanya klik butang ON sahaja. Kami juga menyediakan tutorial cara guna.

Lesen apa yang saya dapat dengan harga ni?

Anda akan dapat lesen personal use sahaja.

Apakah keperluan minimum untuk guna software ni?

Anda hanya memerlukan Chrome Browser & akaun Gmail untuk gunakan extension ini.

Berapa kali boleh install software ni?
Software ini dihadkan hanya untuk 1 akaun Gmail sahaja. Jadi 1 kali install sahaja.

Copyright 2017 CikguPemasaran